Čerstvé hovězí maso - Mirpa sro

Mirpa
Košík
Odhlášení
Řeznictví
Přejít na obsah

Čerstvé hovězí maso

Maso-uzeniny > Maso > Hovězí maso
Klikni vyzvedni
Klikni vyzvedni
Klikni vyzvedni
Klikni vyzvedni
KategorieNázev masaPoužití
I.svíčkovápečení, dušení, smažení, roštování

kýta (ořech, svrch.,spodní šál zadní)
pečení, dušení, plátky

roštěnec- vysoký,nízký
pečení, dušení
II.plecpečení, dušení, vaření

kulatá plecpečení, dušení, smažení, roštování
III.žebro, hrudívaření, vývar na polévku

krk
dušení, vaření
IV.špička hrudí
vývar na polévku

pupek, bokvaření, vývar na polévku

kližkaguláš
V.vnitřnostidušení
Klikni vyzvedni
Klikni vyzvedni
Klikni vyzvedni
Klikni vyzvedni
Maso je oblíbenou složkou naší stravy. Skot určený k výkrmu a následné produkci masa je přibližně ve stáří 12 – 24 měsíců. Tomuto věku odpovídají kategorie „mladý býk“, „jalovice“, v ojedinělých případech „vůl“,  býk“ od 24 měsíců. Kupujme proto přednostně hovězí maso z mladého kusu, mírně mramorované, světle červené barvy, což jsou hlavní charakteristiky kvalitního masa.





obchod@mirpa.cz
778 50 50 40

info
Po - pá  9:00 - 16:00

MIRPA s.r.o.    Velké Pavlovice
Návrat na obsah