Čerstvé hovězí maso
Maso-uzeniny > Maso > Hovězí maso



Kategorie | Název masa | Použití |
I. | svíčková | pečení, dušení, smažení, roštování |
kýta (ořech, svrch.,spodní šál zadní) | pečení, dušení, plátky | |
roštěnec- vysoký,nízký | pečení, dušení | |
II. | plec | pečení, dušení, vaření |
kulatá plec | pečení, dušení, smažení, roštování | |
III. | žebro, hrudí | vaření, vývar na polévku |
krk | dušení, vaření | |
IV. | špička hrudí | vývar na polévku |
pupek, bok | vaření, vývar na polévku | |
kližka | guláš | |
V. | vnitřnosti | dušení |




Maso je oblíbenou složkou naší stravy. Skot určený k výkrmu a následné produkci masa je přibližně ve stáří 12 – 24 měsíců. Tomuto věku odpovídají kategorie „mladý býk“, „jalovice“, v ojedinělých případech „vůl“, „býk“ od 24 měsíců. Kupujme proto přednostně hovězí maso z mladého kusu, mírně mramorované, světle červené barvy, což jsou hlavní charakteristiky kvalitního masa.
Hovězí zadní
Svaly z kýty – spodní a vrchní šál, ořech, květová špičku, váleček.
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí zadní plátky
Svaly z kýty – spodní a vrchní šál, ořech, květová špičku, váleček.
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí krk bez kosti
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí kližka bez kosti
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí přední s kostí žebro
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí přední s kostí hrudí
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí kostky
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí prát
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců, kráva nad 12 měsíců.
Země původu: ČR
Minimální množství 4 kg.
Spořebujte do 24 hodin od dodání.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Minimální množství 4 kg.
Spořebujte do 24 hodin od dodání.
Skladujte od +1°do +4° C.