Vepřová kotleta bez kosti
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřové kotlety uvařit? Inspirace pro Vás.
- Vepřová pečeně
- Svíčková na smetaně
- Pečeně na houbách
- Pečeně na zelenině
- Na grilu
- Cikánské žebírko
- Uherské žebírko
- Bratislavské žebírko
- Minutky
- Moravský vrabec
- Pečeně na paprice
- Vařené maso, koprovka
- Plněná kapsa
- Hamburská pečeně






Vepřové výsekové maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
