Vepřová krkovice s kostí plátky
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřové krkovičky uvařit? Inspirace pro Vás.
- Vepřový plátek na houbách
- Pastýřský řízek
- Pekařský řízek
- Rožnovská roláda
- Smažený vepřový řízek
- Plátek na grilu
- Kotlíkový guláš
- Plovdivské maso
- Závitek na smetaně
- Vepřové výpečky, knedlík, zelí
- Vařené maso, špenát, brambor





Vepřové výsekové maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.