Vepřová kýta bez kosti plátky
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřové kýty uvařit? Inspirace pro Vás.



- Vepřová na víně
- Vepřový plátek na houbách
- Vepřový plátek na zelenině
- Vepřové dušené v mrkvi
- Vepřový plátek se šunkou a vejcem
- Vepřové ražničí
- Vepřový závitek
- Novohradský vepřový plátek
- Záhorácký závitek
- Různě upravené řízky
- Katův šleh
- Masová směs "čína"
- Plněná kapsa
- Plátek na smetaně




Svaly z kýty – spodní a vrchní šál, ořech, květová špičku, váleček.
Vepřové výsekové maso
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Vepřové výsekové maso
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.