Vepřová kotleta bez kosti
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Vyzrálé
Co můžete z vepřové vyzrálé kotlety uvařit? Inspirace pro Vás.






Vepřové vyzrálé maso má stejné uplatnění v kuchyni jako maso čerstvé. Je měkčí a šťavnatější.
- Vepřová pečeně
- Svíčková na smetaně
- Pečeně na houbách
- Pečeně na zelenině
- Cikánské žebírko
- Pražský závitek, rýže
- Plněná kapsa šunkou a sýrem
- Hamburská pečeně
- Na grilu se zeleninou
- Minutky se zeleninou
Vepřová kotleta bez kosti vyzrálá
Vepřové výsekové maso, 14-21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.