Hovězí krk bez kosti
Maso-uzeniny > Maso > Hovězí maso > Čerstvé
Co můžete z hovězího masa uvařit? Inspirace pro Vás.

- Hovězí guláš
- Hovězí na houbách
- Hovězí pečené kostky se špenátem
- Hovězí v zelenině
- Znojemský guláš
- Hovězí na slanině
- Rozstřelený ptáček
- Hovězí po myslivecku
- Maďarský guláš






Vyrábíte si doma svoje domácí klobásky? Usnadníme Vám práci. Připravíme Vám
hovězí prát na klobásky.
Hovězí krk bez kosti
Hovězí výsekové maso, býk ve stáří 12-24 měsíců.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.