Vepřová krkovice bez kosti plátky
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřové krkovičky uvařit? Inspirace pro Vás.


- Pražská krkovička
- Vepřové na paprice
- Maso v zelenině
- Plátek po orientálsku
- Steak se šunkou a vejcem
- Řezy s jarní zeleninou
- Bratislavské rizoto
- Plátek po myslivecku
- Na grilu se zeleninou
- Ruský boršč
- Závitek se slaninou




Vepřové výsekové maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.