Vepřový bůček s kostí - Mirpa sro

Odhlášení
Přejít na obsah

Vepřový bůček s kostí

Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřového bůčku uvařit? Inspirace pro Vás.
Vepřové maso
Vepřové maso
  • Nadívaný vepřový bůček
  • Vepřová pečeně
  • Ovar s jablečným křenem, chléb
  • Vepřový bůček v zelenině
  • Bůček na debrecínský způsob
  • Plněný zavinutý bůček
  • Vývar s masem a nudlemi
  • Chlupaté knedlíky s výpečky
  • Vepřový bůček po selsku
  • Karbenátky
  • Čevabčičí
  • Brněnský vepřový řízek
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové výsekové maso.
Země původu: ČR

Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
obchod@mirpa.cz
778 50 50 40

info
Po - pá  9:00 - 16:00

MIRPA s.r.o.    Velké Pavlovice
Návrat na obsah