Vepřový bůček bez kosti na uzení - Mirpa sro

Mirpa
Odhlášení
Řeznictví
Přejít na obsah

Vepřový bůček bez kosti na uzení

Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřového bůčku připravit? Inspirace pro Vás.
Vepřové maso
Vepřové maso
Připravíme Vám bůček na uzení. Maso jen naložíte a vyudíte. Šrůtky jsou v kuchyňské úpravě, bez kosti, cca 15 až 20 cm široké a 35 až 40 cm dlouhé. Šrůtky můžete použít nejen na uzení, ale i na pečení, z nichž nakrájíte krásné porce masa.
Vepřové maso
Vepřové výsekové maso.
Země původu: ČR

Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Vepřové maso
Vepřové maso
obchod@mirpa.cz
778 50 50 40

info
Po - pá  9:00 - 16:00

MIRPA s.r.o.    Velké Pavlovice
Návrat na obsah