Vepřový bůček bez kosti na uzení
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřového bůčku připravit? Inspirace pro Vás.
![Klikni vyzvedni Vepřové maso](images/v.p-lky.png)
![Klikni vyzvedni Vepřové maso](images/v.b--ek-1.png)
Připravíme Vám bůček na uzení. Maso jen naložíte a vyudíte. Šrůtky jsou v kuchyňské úpravě, bez kosti, cca 15 až 20 cm široké a 35 až 40 cm dlouhé. Šrůtky můžete použít nejen na uzení, ale i na pečení, z nichž nakrájíte krásné porce masa.
![Klikni vyzvedni Vepřové maso](images/uzena-slanina-v-udirn-.png)
![Klikni vyzvedni Vepřové maso](images/uzene-v-udirn-.png)
![Klikni vyzvedni Vepřové maso](images/uzena-slanina-1.png)