Vepřové kosti masové - Mirpa sro

Mirpa
Odhlášení
Řeznictví
Přejít na obsah

Vepřové kosti masové

Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřových masových kostí uvařit? Inspirace pro Vás.
Vepřové maso
Vepřové maso


Z kostí připravíme výborný vývar, který použijeme k vaření různých polévek nebo omáček. Masové kosti můžeme také marinovat a upéct, popř.grilovat.
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
    • Vývar s masem a kapáním
    • Bramborová na kyselo
    • Zeleninová polévka
    • Hrášková polévka
    • Zelná s klobásou
    • Rajská omáčka
    • Omáčka smetanový křen
Vepřový výsek.
Země původu: ČR

Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C..
obchod@mirpa.cz
778 50 50 40

info
Po - pá  9:00 - 16:00

MIRPA s.r.o.    Velké Pavlovice
Návrat na obsah