Hovězí maso z kýty vyzrálé
Maso-uzeniny > Maso > Hovězí maso > Vyzrálé
Co můžete z hovězího vyzrálého masa uvařit? Inspirace pro Vás.



- Svíčková na smetaně
- Myslivecká hovězí pečeně
- Hovězí na grilu se zeleninou
- Anglická svíčková
- Závitky se šunkou a vejcem
- Zbojnické plátky
- Hovězí pečeně na houbách
- Frankfurtský závitek
- Cikánská hovězí roláda
- Hovězí pečeně po orientálsku
- Řezy s jarní zeleninou
Hovězí maso z kýty vyzrálé
Svaly z kýty – spodní a vrchní šál, ořech, květová špičku, váleček.
Hovězí výsekové maso z býka, min. 21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí výsekové maso z býka, min. 21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.


