Vepřová kotleta bez kosti plátky
Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Čerstvé
Co můžete z vepřové kotlety uvařit? Inspirace pro Vás.


- Vepřový plněný závitek
- Plátek na smetaně
- Pečeně na houbách
- Pečeně na zelenině
- Na grilu
- Cikánské žebírko
- Uherské žebírko
- Bratislavské žebírko
- Minutky
- Plátek na paprice
- Závitek se šunkou a sýrem
- Plněná kapsa
- Hamburské žebírko
- Žebírko na zelenině




Vepřové výsekové maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.