Hovězí maso vyzrálé
Maso-uzeniny > Maso > Hovězí maso > Vyzrálé
Hovězí maso z kýty vyzrálé
Svaly z kýty – spodní a vrchní šál, ořech, květová špičku, váleček.
Hovězí výsekové maso z býka, min. 21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí výsekové maso z býka, min. 21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Hovězí maso z krku bez kosti vyzrálé
Hovězí výsekové maso z býka, 14-21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.