Hovězí maso z krku vyzrálé
Maso-uzeniny > Maso > Hovězí maso > Vyzrálé
Co můžete z hovězího vyzrálého masa uvařit? Inspirace pro Vás.

- Hovězí guláš
- Hovězí na houbách
- Hovězí pečené kostky se špenátem
- Hovězí v zelenině
- Znojemský guláš
- Hovězí na slanině
- Rozstřelený ptáček
- Hovězí po myslivecku
- Maďarský guláš
- Hovězí vařené se špenátem
- Hovězí dušené se zeleninou
- Námořnické maso
Hovězí maso z krku bez kosti vyzrálé
Hovězí výsekové maso z býka, 14-21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
Země původu: ČR
Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.




