Vepřová krkovička bez kosti - Mirpa sro

Odhlášení
Přejít na obsah

Vepřová krkovička bez kosti

Maso-uzeniny > Maso > Vepřové maso > Vyzrálé
Co můžete z vepřové vyzrálé krkovičky uvařit? Inspirace pro Vás.
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové maso
Vepřové vyzrálé maso má stejné uplatnění v kuchyni jako maso čerstvé. Je měkčí a šťavnatější.


  • Vepřová pečínka na pivě
  • Husarská roláda
  • Segedínský guláš
  • Vepřová na zelenině
  • Vepřová pečeně
  • Záhorácký závitek
  • Moravský vrabec
  • Frankfurtská vepřová pečeně
  • Nadívaná krkovička
  • Krkovička na grilu
  • Minutky se zeleninou
Vepřová krkovice bez kosti vyzrálá
Vepřové výsekové maso, 14-21 dnů odležené maso.
Země původu: ČR

Spořebujte do data uvedeného na obalu, po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte od +1°do +4° C.
obchod@mirpa.cz
778 50 50 40

info
Po - pá  9:00 - 16:00

MIRPA s.r.o.    Velké Pavlovice
Návrat na obsah